«

»

sep 13 2015

Bericht afdrukken

Groepsaankoop voor stookolie

Als bijlage vindt u een persbericht van sp.a Ninove over de opstart van een nieuwe groepsaankoop voor stookolie. De mensen kunnen inschrijven via het formulier in bijlage en dat ook te vinden is op onze website http://ninove.s-p-a.be

Inschrijven kan tot ten laatste 25 september. Mag ik daarom vragen om eventuele publicatie via uw kanalen ruim voor 25 september te doen zodat we geen mensen moeten ontgoochelen die het bericht te laat zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>