Contact

Katie Coppens

Ik ben steeds bereikbaar voor iedereen. Stuur me gerust een mailtje, bel me, of kom eens langs.

Katie Coppens

Advocate

Adres: Brakelsesteenweg 173, 9406 Outer

gsm: 0479 44 97 24

e-mail: katiecoppens@telenet.be

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Beste Katie,
  pas vandaag vond ik de tekst van je interventie betreffende de Outerstraat.
  Ik wens je van harte bedanken voor je bemoeienis.
  En terloops: men zoekt bezuinigingen voor de komende begroting: schrap gans die handel van Den Os!
  Zoals je terecht opmerkte hebben we nu een voorsmaakje gekregen van de toekomstige verkeerssituatie, waarbij Albertlaan en Elisabethlaan worden samengevoegd vóór de afsplitsing van de Outerstraat..
  Groetjes,
  Jan

 2. bonsoir maître je cherche un avocat pro deo a ninove pour une affaire personnel urgent merci d’avance

 3. Sorry, dat ik je stoor ben de mama van Andy coszack, nu gaat hij me te ver met ieder keer geld te vragen daarom vraag ik U om ons honderd euro meer te geven, want dit kan wíj niet meer volhouden wij leven ook maar op leefgeld. Wij zijn bezig met te verhuizen, als dit niet gaat dan kom hij niet meer op ons adres dan kun samen met het OCMW zorgen voor woonruimte. Sorry dat ik zo moet zijn, hij denk dat wij voor hem moet blijven opbrengen. Hij is wel 31 jaar ik denk dat het tijd wordt dat hij de waarde van het geld leert kennen, de keuze is nu aan u.

 4. hallo, eerst en vooral bedankt voor de hondenlosloopweide aan de abdij, en ook voor het werk dat jullie verrichten voor de dieren. Ivm de losloopweide had ik graag het volgende vermeldt: onze honden amuseren zich te pletter en durven wel eens putten te graven en eens er een put is willen ze een diepere en nog putten, wie dit toelaat als baasje weet ik niet maar het is wel gevaarlijk voor ons, zou het mogelijk zijn om die te dichten aub? Zijn er in de toekomst eventueel plannen om verlichting te plaatsen? mvg wendy

Geef een reactie

Your email address will not be published.