Category: Persoonlijk

Gelukkig Nieuwjaar!

2014-Katie-Voorzijde

Nieuwjaarswensen

Andrea Tafi Classic schot in de roos !

Ik bracht zondag een bezoekje aan de Graanmarkt. Ik zag alleen maar blije gezichten, de mensen straalden, de zon was van de partij. Ook de horeca was tevreden want de terrassen zaten overvol. Het stadscentrum was omgetoverd tot een stukje Italië.

Ik kan de vzw Flanders Cycling Events alleen maar proficiat wensen voor deze puike organisatie.

Dit soort evenementen waaraan  onze stad ook haar steun verleend kan ik alleen maar toejuichen. Mensen hebben nood aan een bruisende stad waar plaats is voor sociale contacten, plaats om te feesten.

Wij als sp.a staan pal achter deze evenementen die onze stad alleen maar aangenamer maken en de horeca tevreden stellen. Alleen zo kunnen we vermijden dat onze Wortelstad een saaie slaapstad wordt.

Foto vlnr: Steven Groeninck, Katie Coppens, Joachim De Maeseneer, Erwin Schoup

Interview met Ninof TV over ons kartel

Na onze persvoorstelling ’s ochtends voor de geschreven pers mochten we het ’s avonds nog eens gaan uitleggen bij Ninof TV. Van boven op de Pollaarse bergen hadden we een prachtig zicht op onze prachtige stad.

Van waar konden we beter dit prachtige kartel toelichten?

sp.a groen geïnterviewd door Ninof TV

 

Hallo!

Welkom op mijn vernieuwde site!

Ik ben Katie, 32 jaar oud en afkomstig uit Outer. In 2005 startte ik mijn eigen advocatenpraktijk op. Voordien was ik jurist in een notariskantoor.

In 2006 stond voor het eerst op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen en werd meteen verkozen. Ik zetel dus sinds 2.01.2007 als gemeenteraadslid voor  sp.a Ninove.

Ik ben de kleindochter van wijlen René Coppens, destijds provincieraadslid en schepen van financiën in Ninove voor de socialistische partij. Vanuit mijn praktijk als schuldbemiddelaar stel ik vast dat steeds minder mensen met hun pensioen, loon of vervangingsinkomen rondkomen om de huishuur, elektriciteit en gas te betalen. Ik wil dan ook werken aan meer betaalbare woningen voor samenwonenden en alleenstaanden van alle leeftijdscategorieën. Ook dierenwelzijn draagt Ik hoog in het vaandel (voorstel tot aanleg dierenbegraafplaats en inwerkingstellen van een dierenpolitie).