Het onderdeel DIERENWELZIJN uit het sp.a verkiezingsprogramma van 25 mei 2014

doc01818820140227143124

 

 

 

 

 

 

 

 

doc01818920140227143158

1 reactie

 1. Ik lees met belangstelling dat u begaan bent met dieren, in het bijzonder met honden (hondenweide). We zouden echter heel erg appreciëren dat u begint met hondeneigenaars erop attent te maken altijd en overal hun hondenpoep op te ruimen!!! Wij wonen in een stilte- en natuurgebied en blijkbaar leeft de overtuiging dat de honden hier overal hun vuil mogen achterlaten! Natuur, weet u wel… Avond na avond passereren hier wandelaars met hun hond en laten ze hun drollen in onze weides en bermen liggen. Vooral paardenweides lijken een aantrekkingskracht te hebben. Ik hoop dat daarop kan gewezen worden dat het niet aan ons is deze vuiligheid op te ruimen.
  Bovendien worden wij hier geteisterd door quads-, moto’s-, wieler- oldtimers- enz “wedstrijden in het weekend en bovenal dagdagelijks door vliegtuiglawaai sedert een paar maanden dat we van plan zijn een meting te laten doen om te kijken of onze straat nog het label “Stiltegebied” (= natuur) waardig is.
  Groen is op de hoogte van het vliegtuiglawaai, Stad Ninove Leefmilieu eveneens maar uit die hoeken komt geen reactie. Die hondenpoep is de druppel.
  Bent u bereid te helpen ijveren voor het behoud van een proper en stil natuurgebied? Ik hoor het graag…
  Wij zijn heel graag bereid een stilte- én proper natuurgebied te helpen in stand houden 🙂

  mvg,
  Ann Thesin
  AnatheCommunications
  peyenbeek 5
  9400 Denderwindeke

Geef een reactie

Your email address will not be published.