Vacatures bij de stad Ninove

ninoveBinnenkort zullen volgende examens aan de stad opgestart worden.

Wie geïnteresseerd is gelieve www.ninove.be regelmatig te raadplegen om tijdig te kunnen inschrijven voor het

 

 1. Wervings- en bevorderingsreserve mobiliteitsambtenaar niveau B1-B3
 2. Wervings- en bevorderingsreserve deskundige bibliotheek B1-B3
 3. Wervings- en bevorderingsreserve planoloog A1a-A3a
 4. Wervings- en bevorderingsreserve vakman wegen D1-D3
 5. Wervings- en bevorderingsreserve vakman signalisatie D1-D3
 6. Wervings- en bevorderingsreserve vakman begraafplaatsen D1-D3 contractueel
 7. Seizoensarbeiders werkman E1-E3 groen/begraafplaatsen
 8. Seizoensarbeiders werkman E1-E3 signalisatie
 9. Wervings- en bevorderingsreserve administratief medewerker niveau C1-C3 contractueel

1 reactie

 1. Ik zou graag solliciteren voor de job als groenarbeider/begraafplaatsarbeider of signalisatie. Ik ben zelf een inwoner van de stad, wat zeker al in mijn voordeel kan spelen. Verder heb ik al relevante ervaring als arbeider. Ik ben een gemotiveerde werkkracht die altijd wilt bijleren en zich zeer flexibel kan en wil opstellen. Ook ben ik van mening dat ik op deze manier een heel goede bijdrage lever aan onze stad. Ik hoop dan ook dat ik voor deze job mag starten.

  Met vriendelijke groeten
  Christophe Kesteleyn

Geef een reactie

Your email address will not be published.