13 vragen… 13 antwoorden

2 reacties

  1. Goh, nu had ik hier toch verwacht dat hier iets zou staan dat enige relevantie had voor de komende verkiezingen. Van een lijsttrekker mogen potentiële kiezers toch op z’n minst verwachten dat ze de meeste platitudes uit de weg gaan. Dit is gewoon pijnlijk oppervlakkig. Ik bedoel: iedere kandidaat wil Ninove ‘aangenamer’ maken, en er zijn toch bijzonder wat problemen die aangepakt moeten worden. Enfin, ik ben blij dat ik niet niet dat ik mag kiezen als buitenlander, want – hoewel socialist – ik zou niet weten op wie (sowieso niet op extreem rechts, bien entendu).
    Die campagne kan/moet sterker door je te concentreren op een sleutelprobleem waar iedereen in Ninove mee te klampen heeft: mobiliteit, lawaaioverlast en sociale rechtvaardigheid.

    1. Dag mijnheer,

      Ik kan u verzekeren dat wij als partij ons concentreren op de punten die aandacht nodig hebben, onder andere de punten die u als voorbeelden aanhaalt.
      We zijn elke dag bezig met huisbezoeken waarbij een krant met programmapunten wordt uitgedragen waarbij dit wordt toegelicht.
      Vanaf volgende week wordt er nog een uitgebreider programmakrant uitgedragen via de huisbezoeken waarbij de mensen onmiddellijk contact hebben met ons en indien gewenst met ons kunnen in discussie gaan of ons kunnen aanvullen.
      U kunt ook klikken naar onze website van sp.a waar het programma uiteengezet wordt.
      Bovendien staan er verschillende artikels op mijn website doch haalt u er enkel één artikel uit dat u dan spijtig genoeg als platitude omschrijft.
      Veel mensen hebben graag dat ze ook eens de menselijke kant van een kandidaat zien en niet alleen maar zijn zakelijke kant, eens een luchtig artikel tussendoor kan geen kwaad.

      Met mijn beste groeten,

      Katie Coppens

Geef een reactie

Your email address will not be published.