Taalspeelbad

De 45 kinderen die deelnamen aan het taalspeelbad, hebben het zomertaalkamp in schoonheid afgesloten. Ze knutselden een dans- en toneelvoorstelling in elkaar en brachten die voor hun ouders in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Anderstalige kinderen van 6 tot 14 jaar konden tijdens het kamp hun taalkennis versterken in jeugdcentrum De Kuip. “Het is de bedoeling dat ze hun kennis van het Nederlands opfrissen voor de eerste schooldag“, vertelt schepen van Integratie Katie Coppens (sp.a).

(CVHN)

Het Laatste Nieuws/Denderstreek – 01 Sep. 2015

Copyright © 2015 De Persgroep Publishing. Alle rechten voorbehouden

 

Taalspeelbad_01Taalspeelbad_02  Taalspeelbad_06

Taalspeelbad_03 Taalspeelbad_04 Taalspeelbad_05

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.