UITBREIDING STADSSCHOOLTJE IKKE PARKLAAN : einde bouwwerken voorzien voor herfstverlof 2017

Uitbreiding school Ikke_5

Vorige vrijdag is gestart met ‘de eerste steenlegging’ officieel de verbouwingswerken aan de school ‘Ikke’ langs de Parklaan. Schepen Coppens bij haar gelegenheidsspeech: ‘Het schooltje barst momenteel uit zijn voegen en heeft nood aan uitbreiding. De container die dienst doet als refter wordt vervangen door een nieuwbouw. Aan het bestaande gebouw worden twee klaslokalen en extra sanitair gebouwd. Ook de buitengang naar de klassen wordt overkapt. Een klaslokaal in het bestaande gebouw zal omgebouwd worden tot refter.’

 

De werken zijn begroot op 468.000 euro en worden volledig gefinancierd door de stad. Het einde van de werken is voorzien tegen eind oktober 2017.

Uitbreiding school Ikke_1

Uitbreiding school Ikke_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitbreiding school Ikke_2

 

 

 

 

 

 

 

Uitbreiding school Ikke_3

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.