TAALSPEELBAD BREIDT UIT NAAR KROKUS-EN HERFSTVAKANTIE

katietaalbad4

Sinds 2011 organiseert de dienst integratie tijdens de zomervakantie een taalspeelbad voor anderstalige kinderen van 6 tot 12 jaar. Zo kunnen zij hun taalkennis versterken vóór zij in september terug naar school gaan. De kinderen worden ondergedompeld in de Nederlandse taal via sport, spel, activiteiten en uitstappen. Het taalspeelbad groeide de voorbije 6 jaar van 30 plaatsen in 2011 tot 65 plaatsen in 2017. Na positieve reacties van de scholen en deelnemers werd beslist om het taalspeelbad uit te breiden naar de krokus-en herfstvakantie. Inschrijven kan via de school of bij de dienst integratie.

 

Info Dienst integratie, integratie@ninove.be 054 31 32 48

schepen van integratie, Katie Coppens

Geef een reactie

Your email address will not be published.